Снимка: Булфото, архив
fallback

Българските превозвачи плашат с протести по границите заради дългото чакане на камионите.

От Съюза на транспортните работници излязоха с ултиматум към управляващите, иначе щели да блокират браздата в началото на другия юни, съобщи Нова телевизия.

В писмо до вътрешния министър и директора на "Гранична полиция” синдикалната организация настоява да бъдат предприети незабавни мерки, така че дългото чакане на камионите да спре.

Те дават краен срок за това - края на месеца, иначе ще последва пълна блокада на границите ни.

Най-голям бил проблемът на граничен пункт „Кулата-Промахон”, който в момента е и в ремонт.

Според Съюза на транспортните работници проблемът е в мудната работа на граничните власти и липсата на организация на пункта. Съдействие е поискано и от гръцкия посланик. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

1926

преди 6 години

Бобо,хал-хабер си,нашите работели хаха...мързи ги да гледат.Какви малаки те гонят,за четири години където минавам Кулата мен грък не ме е проверявал,чакането е само заради нашите мързеливи.

11

Бобо

преди 6 години

Всяка седмица минавам през кулата с камион.Корупция и да има не съм я видял.Един лев на никой за нищо не съм дал.Нашите работят добре но е тъпо празни камиони да минават кантар,какво му мерят?Опашките ги правят Малаките и другото е че от фериботите се струпват едновремено много камиони присригащи от Италия.Решение няма освен ако не пуснат още един коридор.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе хора,защо се мъчите в България?направете като мене -ЕМИГРИРАЙТЕ.И аз искам в БГ да се върна ама.....

fallback