Снимка: архив Reuters
fallback

Жените със съдба като тази на новата първа дама на Франция Брижит Макрон се множат. По света и у нас. Броят на дамите, сключили брак с много по-млад мъж в София, стават все повече.

И не само, че се увеличават, но вече са изпреварили по брой браковете между млади жени и много по-възрастни мъже. Така класическият брак по сметка на млади момичета с Чичко Паричко е на път да остане в историята, пише "Монитор".

Oще по темата
"Все повече млади господа сключват брак с по-възрастни дами", отчитат от Столичния обреден дом. "Има случаи, в които разликата във възрастта е 20 години в полза на дамите", обясни ръководителят на столичния дом за радостни обреди Маргарита Цветкова.

Нова е модата и в местата за сключване на брак.

Крепости, кораби и исторически паметници са сред предпочитаните за сватби места.

Според мястото и неговата значимост цените на ритуалите варират от 100 до 2000 лв.

Във Велико Търново например желаещите да направят своя сватбен ден незабравим могат да го сторят на Царевец на фона на крепостните стени и зъбери.

Това "удоволствие" струва 2000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Поне е сигурно, че ще остареят заедно. Жените живеят по-дълго от мъжете.

19

;-)

преди 6 години

Е, няма как да остареят заедно, това е сигурно ;-)

18

Анонимен

преди 6 години

Може би увеличението на популацията на хомосексуалисти върви заедно с увеличаване на процента на геронтофили, нещо като защитен механизъм на природата за ограничаване нарастването на населението на Земята, чрез нарастване на броя на отпадъчни и негодни за възпроизводство.

fallback