Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

Част от емблематичните министри в кабинета "Борисов 2" не станаха част от новия кабинет на ГЕРБ и Обединените патриоти.

Румяна Бъчварова, Вежди Рашидов, Десислава Танева и Ивелина Василева вече не са министри, а Лиляна Павлова смени ресора и вместо за регионалното развитие, сега ще отговаря за председателството ни на ЕС.

Харесва ли ви кабинетът в този му състав? С този въпрос екипът на Dnes.bg се обърна към своите читатели в традиционната ни анкета, в която участие взеха точно 2268 души.

Оказа се, че 46% от читателите не откриват особен експертен потенциал в този състав на кабинета. Точно на обратното мнение са 12% от анкетираните, според които правителството в този си състав има много възможности.

Почти всеки трети пък (30%) иска първо да види действията на кабинета "Борисов 3" и едва след това да му дават оценки.

Други 4% пък смятат, че кабинетът е добър, но ще им липсват някои от досегашните министри.

Какво значение имат министрите? Важен е премиерът!, пък е отговорът на 3% от читателите, според които най-важното е кой стои начело на правителството, а не толкова персоналния му състав.

Не липсват и любителите на лятото, които признават, че не се вълнуват особено от темата с правителството, защото идва любимият им сезон. Точно това са заявили и 5% от участниците в анкетата ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 6 години

Не ми харесва. Точка. Пълен цирк! Панаир! Шоу! Нищо градивно няма да се случи. Мизерия, дупки, стиропор, все по-богати, а останалите все по-бедни. Образование нула. Доктор равно на занаятчия. И така! Оцелявайте с 300 лв, обучавайте децата си сами, ще спестите. Не ходете на доктор ако не е супер спешно. Не пийте вода! Не дишайте! Не говорете! Не си правете дори кафе..ще ви излезе солено. Ооообаче! Тия там 509 човека около правителството ще са дооообре! Ако заплата ви не е1000 нето самоубийте се

66

свикнали

преди 6 години

Народът свикна вече да го управляват хора С МОРАЛ на мутри. Пълен разпад на нравите: гледам в петъчния ден деца разнасят бири в ръцете си, възрастните са като някакви нереални хора: протестират не от позицията на правото и справедливостта, а от позицията на силата: типично по мутенски. Тази държава пропада. тка е винаги: разпадът тръгва от главата и сърцето.

65

Щирлиц

преди 6 години

Не,другари.Не ми харесвате.Както и да се наричате,какъвто и цветен плащ да наметнете-все тая,от вас само вреда.

fallback