Снимка: bTV
fallback

Все още няма следа от изчезналия 20-годишен Ивелин Узунов, който изчезна мистериозно на 5 май в района на родопското село Смилян.

Вчера беше подаден сигнал, че е забелязан в близост до село Чокманово. Следовото куче, което бе включено в издирвателната акция, намери негова следа в района.

Oще по темата

Заради лошото време обаче издирването бе прекратено. Днес групите отново ще тръгнат из района. Надеждата на близките на Ивелин е, че той е успял да намери заслон, където да се скрие от лошото време.

Бащата на Ивелин сподели пред Нова тв, че той не е имал видима причина да избяга от вкъщи. Допълва, че в последно време е бил малко затворен и притеснен. От разговорите с него обаче не е споделял нещо, което да навежда бащата на мисълта, че може да избяга и да се скрие умишлено.

Също така той обясни, че синът му не е имал приятелско обкръжение, а е излизал предимно с братовчеди. Бил толкова затворен, че не би си поискал вода или храна от непознати.

В търсенето и до днес помагат десетки доброволци, гранични полицаи и близки. Родителите на Ивелин са разделени от години. Майка му живее в София и чака информация всеки ден как върви издирването на детето й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

ОБИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ. КАЗВАЙТЕ ИМ ГО ВСЕКИ ДЕН, НЕ ОСТАВЯЙТЕ НИЩО НЕ ИЗЯСНЕНО. ДАНО МОМЧЕТО СЕ ВЪРНЕ, ДАНО ДА ГО НАМЕРЯТ. НИЩО И НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКОВА НАКАЗАНИЕ, КАТО ТОВА НА РОДИТЕЛИТЕ НА ИЗЧЕЗНАЛОТО ДЕТЕ. НАДЕЖДАТА НИКОГА НЕ УМИРА.

13

123456

преди 6 години

Пак до всичкиЕ :Пътят за ада е застлан с добри намерения./германска поговорка/ Писнало му е от всичкото това малоумие и търси ... предполага какво?А Вие защо и за какво го дъвчете?Нещо всички май са с гузна съвест?

12

no name

преди 6 години

Защо се чудите, че баща му го търси? Какво като е на 20 г.? Да, може да ходи когато и където поиска, но не е нормално да не се обади на близки и роднини и просто да драсне нанякъде. Най-вероятно не казват цялата информация и има и други фактори за които не знаем. Но всеки нормален човек ще се обади (на гадже, съпруг/а, родител или друг човек с който живее или е от най-близкото му обкръжение), ако ще пътува или заминава някъде, няма просто да изчезне с дни, без значение на колко е години.

fallback