Снимка: Спорт Тото
fallback

Сега вече всичко ще се оправи! Това е надеждата и прогнозата на 78-годишния Тодор Крантов от Съединение, който стана тотомилионер, след като спечели 8 милиона лева от тотото.

"Все още не мога да се осъзная", призна той в предаването "120 минути" по bTV.

Oще по темата
Мъжът разказа, че близо 40 години е работил, а сега пенсията му е 300 лева. Заедно със съпругата му живеят с 450 лв. на месец.

"Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива". На шестото извиках: "Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай! Това беше", разказа щастливецът в предаването.

Той призна, че от 30 години играе с едни и същи числа. От тотото обаче е печелил само четворки, но те били "дребна работа".

Заради скромните си доходи двамата със съпругата си са ходили най-много до морето. През годините обаче не успели да спестят никакви пари.

Днес щастливите съпрузи все още не са решили какво да правят с парите. Но на първо място Тодор си мечтае само едно – да бъде здрав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

Спрете само няколко месеца да играете и ще станат чудеса. Спрете и всички вие ще стнете милионери. Спрета за няколко месеца да играете и повярвайте. СПРЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ ПО СВИРКАТА НА ДЯВОЛА!!! Така ви контролират от милиони години. Не бъдете алчни. Бог знае колко косъма имате на главата. Той ще се погрижи за Вас. Нямате нужда от милиони. Имате нужда от вяра и любов. Вярвайте в себе си, ако не вярвате в Бог. НО НЕ ВЯРВАЙТЕ В ТОТОТО!Три пъти се повтаря сричката ТО. В повторението е скрита тайна

22

Анонимен

преди 6 години

Ето затова този Свят няма никога да победи ЗЛОТО. Спрете да играете няколко месеца и ще видите какво ще се случи.Помислете малко. Ако Вашия враг спечели тото милионите, това честно ли е? Той заслужава ли ги? Какво ще ги прави?

21

Шопо

преди 6 години

Я ако печелим,че дадем фишо на децата !!! По обясними причини,де ...Сещате се вервам? Първите 6 месец парите за менека,другото за них !

fallback