Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Негово Светейшество патриарх Неофит пожела успех на новото правителство, след като структурата и състава му бяха гласувани в парламента.

"Да има успех, да има радост, да има изпълнени обещания. А ние ще се молим и подкрепяме. Успех", заяви той пред журналистите.

В началото на днешното заседание на НС бдителни депутати забелязаха отсъствието на главата на православната ни църква. Веднага плъзна мълвата, че в суматохата патриархът е бил забравен и покана не му е пратена.

Малко преди клетвата обаче той се появи и седна отстрани до трибунката и изгледа клетвата на премиера и министрите пред Светата библия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо 12Човекът казва истината и веднага го катогоризираме като продажник или страхливец. Нима българската църква не е продажна? Нима поповете не се възползват от доверието на хората и заобикалят всички морални мярки които са задържени като духовници да спазват? Анонимен или не деянията на повечето поповете си личат от далече и за съжаление в днешни времена при наличието на доста развити медийни технолигии няма как да се скрият. Хората вярват но не и в българската черква - корупцията е там

8

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо 12Пенчо да не се окаже Пенка или като за по-интимно кака Пенка! Пенчо не е анонимен защото повечето простички и елементарни хапльовци се казват като него - не анонимния! Евала че не те е страх макар и само от скритите Божии камери! Те наистина са жестоко табу за попската гилдия!

7

Анонимен

преди 6 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПАТРЛИАРХЪТ, ЧЕ ТО НА БОКО САМО ТАЗИ НАДЕЖДА МУ ОСТАНА.

fallback