Снимка: кадър Youtube
fallback

Повдигнаха обвинение на българина, който ритна жена в берлинското метро.

26-годишният Светослав Стойков е обвинен в причиняване на тежка телесна повреда, съобщават от прокуратурата в Берлин, предаде Нова тв.

Oще по темата
След инцидента мъжът беше оставен за постоянно в ареста. Стойков беше задържан на централната автогара в Берлин при пристигането му от Южна Франция.

Нападението бе уловено от видеокамерите в метрото.

Немските медии съобщиха, че след излъчването на клипа Стойков е разпознат от бивш охранител в бежански лагер. Свидетелят казал, че често виждал обвиняемия и двамата му братя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Сега Хелзинския комитет ще се застъпи за него че и медал ще му дадат. Защото записа не е доказателство в съда и не е направен по надлежния ред за СРС. Пък и свидетелите рязко ще получат амнезия и в края на крайщата може и светец да излезе. Единсвената ми надежда справедливостта да възтържесвува е че все пак това не е България и евентулно може издислав да получи полагащото му се затворение за поне 10-тина години, та да послужи за урок на всички чувстащи се безнаказани гурбетчии.

17

****

преди 7 години

Защо направо не го застрелят,за да не се мъчи Бо....ка да лежи в килията,там може да се схване добичето,че после обезщетения ще иска,тези бо.....ци само от бой разбират.

16

Анонимен

преди 7 години

Вие копи-пейст от Нова тв а те от bz-berlin.de

fallback