Архив: Булфото
fallback

Бившата треньорка на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева чака второ дете.

През декември тя обяви, че се оттегля от поста треньор на националния отбор по здравословни причини и препоръка на лекарите, както и по лични причини. Вече е ясно, че тя е взела това решение, след като е научила, че е бременна.

"Ще е момиченце. Очакваме да се роди в началото на юли. Вече съм избрала име", разказа днес Ананиева.

"След като се успокоих след Олимпиадата, нещата се случиха и съм много щастлива от това. По никакъв начин не съжалявам за решението си да се оттегля", сподели тя пред Нова тв.

"Много ми се искаше каката да е гимнастичка, но по никакъв начин не успях да я запаля по художествената гимнастика. Влече я волейбола", разказа Ананиева.

В края на миналата година по предложение на Ананиева УС на родната федерация гласува отборът да бъде поет от помощникчката й Весела Димитрова, а помощник треньор да е Михаела Маевска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Георги

преди 7 години

Световна купа все пак не означава световна титла , така че по умерено със суперлативите .

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да е жива и здрава и тя и детето и !Новата тренерка на националките обаче е направо жена-герой. Зарязала си е уредения живот в Швейцария, за да се върне тук и да изведе още в първите им участия нашите момичета на върха.Дори не и знам името .. Шапка свалям на тази жена обаче !А, новите ни звездички се оказаха още по-талантливи ... Започнаха да печелят още отсега.

fallback