Снимка: МВР
fallback

МВР в Плевен издирва Петър Евдов Георгиев - 23-годишен от град Кнежа. Той е в неизвестност от 6 септември 2015 г., когато е напуснал дома си.

За последен път е разговарял със сестра си, като й казал, че пътува за Добрич, а след два дни мобилният му телефонен апарат бил изключен.

Досега мъжът не е установен на територията на страната.

Георгиев е със среден ръст, с нормално телосложение и с продълговато, мургаво лице. Косата му е черна, очите - кафяви. Бил е облечен в цветна карирана риза, синьо горнище на анцуг, тъмносини джинси и черни обувки.

Граждани, които имат информация за местонахождението му, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

19826

преди 7 години

МВР, както обикновенно една от най-еродираните и мобилизирани институции в страната, пример за поведение. Поздравления за навременната реакция!Но не се тревожете, онзи горе - гледа, и всеки му според делата. И още нещо, накрая като идеш при червеите - джобовете са празни, а и *** няма там, така че си имайте едно на ум.

7

Анонимен

преди 7 години

ДО 7ПРИРОДА Е "НАДАРИЛА" НЯКОИ ХОРА СЪС СПОСОБНОСТТА ДА ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА.КОЕТО ВИЖДАМЕ НИЕ НЕНАДАРЕНИТЕ ....ТОВА Е БРЕМЕ-.ДА ВИЖДАШ ИСТИНАТА...АМИ АКО .НАИСТИНА.НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ОТ РАМКИТЕ НА ХУМОРА...???

6

Анонимен

преди 7 години

Е! Па вие се сетихте да го търсите... Той човека ако е заминАл е заминаАл, ако е умрел е умрел (дано не де)...

fallback