fallback

7-годишно момиче има нестандартна молба до директора на болница "Шейново" – да започне работа там. Мечтата на малката Валя е да работи като неонатолог и да има собствен кабинет, в който всички бебета да се усмихват. Иска да ги лекува в болницата, в която самата тя се е родила.

Нестандартното CV 7-годишната Валя написала, за да е сигурна, че като порасне ще бъде назначена като неонатолог.

"Мама каза, че тя може да ме запознае с директора, но аз лично трябва да говоря с него", разказа първокласничката пред Bulgaria ON AIR.

Устната договорка първокласничката решила да подкрепи и с официална молба за работа.

"Аз говорих с него, но се притесних, че той ще забрави дотогава", каза още момичето.

Молбата за работа на 7-годишното дете пристигнала в Шейново точно на 7 април – в деня на здравния работник. А от ръководтвото на болницата откликнали и без предварително интервю.

"Тази молба ще си я пазя и ще я предавам в наследство. Никога досега не сме получавали такава молба и много ме разчувства. Надявам се да си следва мечтите, защото без мечти нищо не се случва", коментира и директорът на "Шейново" д-р Румен Велев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи си в ада ... но си го заслужаваш.всичката мръсотия и злоба сега кипи в теб ... чистиш се ... дали ще оцелееш е под въпрос, но това не е важно - важното е да се пречистиш.-------мдаа, климактериумът на прощава дори и в чужбина...

16

66

преди 7 години

..какъв е смисълът на този репортаж така и не разбрах.На кой ли мозък му е хрумнала идеята да запълва ефирно време с тая безмислица. ..или е част от,,добрите новини,,..безумие..

15

болни МАЙЧИНИ амбици

преди 7 години

Уж много искаше, а тръгна да бяга от стола :)И майката с мерака да е известна, пък телевизия, пък ПР за болницата...А в крайна сметка едно дете изглеждаше намусено и му беше неудобно

fallback