fallback

Балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов прави благотворителен семинар в подкрепа на децата от домовете на отец Иван в Нови хан и Якимово. В предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR спортистът разказа, че
решил да направи инициативата, след като посетил домовете и се запознал с децата там.

В Нови хан Богомил Йорданов видял, че децата са образовани, домът е чист и че парите, давани през годините от различни благотворителни акции, са вложени, където трябва.
 
"Мое проучване показа, че въпреки многото благотворителни инициативи у нас, България е на последно място в света", коментира културистът.

В приюта в Нови хан отец Иван се грижи за около 50 души. В монтанското село Якимово пък живеят около 250.

Благотворителният семинар ще е на 14 май по обяд в читалището в Панчарево. Входът ще е на символична цена, като ще има и кутия за дарения. В рамките му посетителите, освен спортни съвети от културиста, ще получат и много съвети за живота. Самият той е израснал с един родител. Преживява и тежка катастрофа, която за малко е щяла да го остави инвалид.

За хобито си фитнес инструкторът каза, че напоследък се е комерсиализирал.

"Всички искат да изглеждат добре за кратко време и без много усилия. Тяло не се прави за 1-2 месеца. Свалянето на килограми за кратко време води до хормонални нарушения и забавяне на метаболизма", отбеляза културистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback