Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Стефка Тодорова, която намери и върна 1750 евро в Поморие, бе наградена с грамота от главен инспектор Георги Куцаров, началник на местното районно управление.

Тодорова е служител във фирмата, която отговаря за сметопочистването и сметоизвозването в Поморие. Вчера рано сутринта тя открила 1750 евро в кутия за обувки, изхвърлена в контейнер. Веднага е сигнализирала в полицията и е предала парите.

Все още не е установен собственикът на валутата. В случай, че никой не потърси парите, те се превеждат по сметката на МВР - Бургас, обясни Георги Куцаров.

Стефка обаче поиска откритата валута да бъде дарена на деца в нужда.

Пред журналисти тя разказа, че имала нужда от пари, но не помислила да ги задържи за себе си, защото били чужди и съвестта не й позволявала.

Тя каза, че заплатата й като чистачка е 460 лева, има и две големи дъщери. През 2016 година, Тодорова също намира голяма сума. Тогава тя била в размер на 16 000 лева и отново ги предала в полицията, тогава обаче получила 200 лева награда от собственика на парите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Миленко

преди 7 години

Тия всички лъжат. Аз исках да изкарам някой лев отгоре, защото не ми достигат парите за да гледам семейството си, благодарение на калпавото управление на държавниците ни в големи кавички. Опарих се от някакви си СГЛ МС ИЮ, дето и лиценз нямат даже да търгуват с акции. После се оказа, че са нелегални тук. Аман от измами и измамни управници!

20

кано

преди 7 години

Лихвите се брутални. Що за глупости. Както и че заплатата у София била 1000лв средна... как не съм забелязал подобна тенденция. Най-добре са само мошеници, като 24 трейд с шефа си Тави Петреску , дето те лъжат за да купуваш акции. То на тия скоро икономическа полиция им е направила проверка по офисите. Трябва да плащат глоби и ги съдят,м ама въпреки това лъжат хората да им дават още пари. Белким някой балама се навие. После, като почне да печели пари и вложи реални пари и е до там. Рязко почват

19

Амундсен

преди 7 години

Държавата се управлява от ***! Такъв е Тави Петреску !

fallback