Снимка: кадър, Нова телевизия
fallback

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова ще бъде назначена в Атлантическия клуб. Новината потвърди президентът на организацията Соломон Паси.

"Американските НПО върнаха един отличен професионалист в България", заяви Паси пред "Труд".

Oще по темата

Още в първите часове, след като се тиражира информацията за инцидента на летището във Варшава, президентът на Атлантическия клуб лично се ангажира с публичната защита на Елена Поптодорова.

"Както се казва, всяко зло за добро – американците, които загубиха един добър служител, го отстъпват на българите", коментира той тогава.

Паси отбеляза, че Поптодорова е "много стойностен професионалист и към днешно време може да се каже, че няма много такива".

Както е известно, веднага след скандала с луксозната опаковка козметика на полското летище Елена Поптодорова подаде оставка като директор на централноевропейския офис на Американския еврейски комитет, влиятелна неправителствена организация. А в мотивите си отбеляза "по лични причини". И към момента Поптодорова е член на управителния съвет на Атлантическия клуб.

На каква позиция ще бъде назначена бившата ни посланичка в САЩ, предстои да бъде уточнено до дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

ххх

преди 7 години

ленка наистина има богат житейски опит. беше преводачка 1 и любимка на бай тошо и политбюро. беше елитна комунистка, организационен секретар (на лилов) на бкп конгресите през 80те. беше и бсп депутатка. след това стана любимка на царя, пасито, бойко. избута се в щатите за 12 г. и дори не й се връщаше обратно.. жалко, че си пооцапа сурата и репутацията за едно откраднато кремче. за компенсация ще работи в бг атлантическия клуб, к. се оказа широко отворен за крадливите бабички дипломатки.

75

Рашо

преди 7 години

Имат си история тия двамката, знаеш как е, ти на мене аз на тебе.

74

Анонимен

преди 7 години

Комунистката не може да краде, тя просто си прибира,взима това което и харесва и се набутва там където и е удобно, стига да не се плаща.

fallback