Снимка: Нова тв
fallback

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Oще по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

258

Анонимен

преди 7 години

Излиза че всички ние сме виновни Еленка да гепне крема.

257

х

преди 7 години

ще простим на ленчето, ако признае кой окраде милиардите. тогава става много весело.

256

hum

преди 7 години

Познавам бълг дипломати. Хора, които много често се имат над закона и над правилата. Какво остава за тази дама от най- висик ранг, с години живяла като недосегаема. Подозирам че не се е замислила какво прави пък и разчита, че като дипломат никой няма да я претъсва на летището или да позволи скандал да й рови в багажа. Може наистина да е инсценирано, но не защото не се е случило, а понеже рядко им се търси отговорност на тези. Но лъсна дребнавостта на тези и евтиния им морал. Богати с евтин живот

fallback