Архив: Булфото
fallback

Легендата на българския театър Стоянка Мутафова е приета в болница след битов инцидент в дома й, съобщиха от болнично заведение за Нова тв.

Припомняме, че в края на ноември миналата година тя претърпя операция на стеснен кръвоносен съд. Беше и поставен стент на сърцето. Причината - прилошаване в банята, което Мутафова определи като "мъничък инфаркт".

Oще по темата

Наложи се обаче актрисата да остане по-дълго в болница "Токуда". Лекарите я преместиха в белодробното отделение заради настинка и нестихващата кашлица. Престоят й там се оказа 12 дни, което се оказа нейн рекорд по престой в болница.

Но още от началото на януари тя се върна на сцената. Стояна надмогна всички болежки и се изправи пред публиката в емблематичната за нея пиеса "Госпожа стихийно бедствие".

На 2 февруари тази година голямата българска актриса навърши 95 години.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Време е вече да си стои в къщи и не стресира хората с пудри и червила . Всичко е до време , лакомията също .На всекиму се иска да е вечен ,но не става ,има си граница за всичко .

10

Анонимен

преди 7 години

Аз пък му се кефя на коментарите на Гошето.Навсякъде споменава БСП щом ги подкрепя няма лошо.А бабето и болежките и втръснаха на всички

9

Тошо

преди 7 години

До Гошонещо си много нервен - я отпусни

fallback