Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Точно в 11 часа тази сутрин на връх Шипка започнаха официалното честване на днешния 3 март. Хиляди българи се стекоха на паметното място още в ранните часове, а близо 50 хил. души посетили върха от сутринта.

Oще по темата

"Има една невероятна атмосфера, харесва ми," сподели Кубрат Пулев пред Bulgaria ON AIR, той допълни, че има много млади хора, което е най-важното. Българите не трябва да чакаме неволята и политиците, а сами да се справяме с нещата, но без да се подлъгваме по провокации.

Въпреки апелът и призивът на хората, които отговарят за трафика, и тази година има десетки автомобили, които са спрели отстрани на пътя в посока Шипка.

До самия връх са били допуснати само автобуси от община Казанлък, случайните превози не са били допускани да продължат и хората са се качили пеша.

Пътят Габрово – Шипка ще остане затворен за движение на моторни превозни до 17.00 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Добре, но само с история и спомени за славни подвизи не се живее! За съжаление, съвременните българи са страхливи, търпеливи към корумпираната и компрометирана партийна система на управление, не смеят да се опълчат на политиците, а помежду си са груби, завистливи, единаци, зле възпитани. И защо да се гордея с това? Не ми харесва

16

РВ

преди 7 години

По-прекрасна страна, по- добър народ от България за мен няма! Честит празник братя и сестри! И помнете, България ще я бъде! Богат да я пази, а когато той не ще, ще си я пазим сами. Шнур за душманите.

15

ИВАН

преди 7 години

До тя Нека Господ ни даде сила и воля да преодолеем всички трудности и да пребъдем като народ и държава!

fallback