Снимка: Facebook

Виолина Анчева, която представи България на конкурса "Мис Вселена" 2016 г., е разочарована, но не и обидена от негативните комендари по неин адрес след конкурса.

"Разочарована съм, защото аз не бих постъпила така. За мен е абсолютно без значение кое момиче отива, важното е, че е българка", сподели Анчева.

Още по темата
В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Разголеният конкурс беше интерпретация на празника Сирни заговезни.

Анчева се прибра днес в България. Посрещнаха я семейството и приятелите й.

Ели Анчева, майка на миската, беше категорична, че за нея тя е цялата вселена. Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й.

"Най-разочароващия момент беше, когато българи започнаха да се заяждат с мен от една снимка с един тигър в зоопарк. После за това, че не съм с перфектните мерки 90/60/90 и последното с националния ми костюм", коментира още тя.

"Решихме да заложим на нещо по-различно, да популяризираме българските празници. В крайна сметка България не е само една шевица, не е само една носия", категорична е Маги Вълчанова.

Първото нещо, което ще направи Виолина след конкурса е да се върне в университета, където е пропуснала много часове по европеистика, а голямата й мечта е някой ден да стане първата жена президент на България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase