Снимка: архив, БулФото
fallback

Регионалният министър в оставка Лиляна Павлова разпореди на председателя на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Дончо Атанасов да се предприемат незабавни действия по оглед на състоянието на пътната настилка от републиканската пътна мрежа.

След продължителното застудяване и обилни снеговалежи има много сигнали на граждани за новопоявили се неравности по стари участъци от пътната мрежа, съобщиха от МРРБ.

Приоритетното отстраняване на неравностите започна от старите магистрални участъци, първокласните и второкласните пътища.

Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми в отделните региони ще извършват огледи на отсечките и предприемат незабавно ремонтни дейности. Целта е да се осигури безопасното пътуване на шофьорите.

След приключване на зимния сезон Агенция "Пътна инфраструктура" ще може да възложи извършване на основни ремонтни дейности на републиканската пътна мрежа.

В участъците, в които се извършват ремонти, е необходимо шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведената пътна сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

ШАРАН БГ

преди 7 години

Да се крадат пари и строи некачествено,без всякакъв контрол и компетенция, за да се правят ремонти и ......... пак да се крадат пари......... е .... това било, видите ли, НОРМАЛНО ! Не знаех . Само за България ли е нормално ? Хаойде бе......Човек се учи докато е жив....

43

ето

преди 7 години

така строи опг герп. в германия и зап. европа има много магистрали строени преди повече от 50 год., които нямат никакви повреди. няма ли, най-после да махнете тези противни гербаджийски физиономии от медиите.

42

сминдух енд чесън

преди 7 години

Според другарката Павлова пътищата у нас са два вида ,строени от ГЕРБ и такива отпреди тридесет и повече години.Кои са повече не се разбра,госпожата говореше бързо и не съвсем свързано

fallback