Майкъл и майка му. Снимка: Facebook
fallback

Часове, след като помоли близки, приятели и полиция да открият сина й Майкъл, младежът реши да спре с мълчанието си, да се обади на майка си и и да се видят.

"Много искам да благодаря на медиите за бързата си реакция, на полицията, на познати, на близки на роднини. Такава съпричастност виждам за първи път в живота си. Майкъл е добре, изкараха снощи с майка му една безсънна нощ да си говорят. Не съм присъствала на самия разговор между тях. Ако не бяха всички хора, които се включиха, нямаше да се справим сигурно", разказа Ваня Тотева - приятелка на майката на момчето.

Oще по темата

Припомняме ви, че Майкъл беше в неизвестност повече от 2 месеца.

След като майка му апелира за връзка с него, той публикува дълго съобщение във Facebook, с което благодари най-много на нея.

"Просто искам малко време да мине. Това мъчение през тези трудни 18 години... Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми… Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох... Просто повярвайте ми не ми е било лесно", написа младежът.

Приятелите му обаче заподозряха чужд пръст в поста му и не вярваха, че той е дело на Майкъл.

"Не вярвах до последно, че той пише от Facebook-а си. Няколко часа по-късно вече те се разбраха. Той сам държеше да се срещне с майка си. Всичко, което се е случвало в последно време, е било по собствената му воля", обясни още Тотева пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

бг

преди 7 години

Радвам се,че момчето е живо и здраво!Пожелавам им всичко да се натеди по правилния начин за него и близките му,защото кой знае какво му е било на главата,а и да не чете *** коментари на някои,които пишат глупости без да знаят какво му

51

Анонимен

преди 7 години

До 51 Ами защото майката е Корнелия-Кръстена на двете й баби- едната @&$?!" а другата ***, та и лигльото е Майкъл на дядо му Мишо.По-добре беше да го кръстят Ташо на дядо му Мъдю

50

li

преди 7 години

Toi e dete vse oshte, napravil e greshka,vsichki greshim, ne go uprekvaite,dobre che e jiv i zdrav.BOG da e s tova dete i maika mu.Jivi zdravi

fallback