Снимка: Reuters
fallback

3,2,1... Честита Нова година!

Стрелките на часовника бавно изпратиха старата 2016 година в историята и отново е време с чаши в ръка да си кажем: За много години, българи!

Нека в този празничен час, когато сме с нашите най-близки и приятели, да си пожелаем Новата година да бъде здрава, мирна, слънчева, усмихната и... пивка.

Екипът на Dnes.bg ви желае повечко здраве, щастие и любов. А заедно с тях, разбира се, и много професионални успехи, да не спирате да се учите, да не повтаряте грешките си, да намирате удоволствие и в малките неща, да пътувате, да се наслаждавате...

А покрай всичко това остава да ви заръчаме да смените с чисто нова колата, а шефът да ви награди с още по-висока заплата. А след това билетче изтеглете и от лотарията голямата награда спечелете. Може и почивка, може и море, важното е да се чувствате добре.

А сега шампанско в чашите сипете и наздраве кажете! За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Нас

преди 7 години

За много години здрави и усмихнати !

39

Анонимен

преди 7 години

За много години!

38

Честита Нова година!

преди 7 години

пожелавам на всички здраве, много успехи и щастие в личния им живот!До хмммМоже би нямаше да им се налага да трият много коментари, ако си бяха направили труда да блокират един-двама от постоянно пишещите тук, които не пишат почти нищо друго, освен вулгарни цинизми и обиди по адрес на българската нация и българските жени.

fallback