Снимка: Булфото
fallback

32-годишният охранител, който рани с нож 19-годишен младеж след подозрение за кражба в столичен мол, е изписан от "Пирогов" и е задържан за 24 часа, съощи Нова тв.

Oще по темата
Животът на пострадалото момче е извън опасност, но гардът Пламен Христов може да бъде обвинен в опит за убийство. Предстои прокуратурата да реши дали той ще остане за 72 часа в ареста.

Намушканият младеж има криминални регистрации за кражби и притежание наркотици.

В петък е претърпял операция и се възстановява в "Пирогов".

Припомняме, че вчера около 11.00 ч. в столичен търговски център охранителят на магазин за дрехи и младежът се спречкаха след съмнение за кражба.

Според разследващите момчето оказало съпротива и ударило гарда със стол.

Тогава охранителят извадил нож и ранил младежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Охранителят-София

преди 7 години

ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Добре де ,тогава нека всички охранители и полицай да си правим пас и оставим да крадът и малтретират хората ! Когато човек вика "помощ полиция охрана "и ние да викаме с него помощ ! И без това работата ни е неблагодарна и съвестните се крепим на максимата " граждански дълг"!

42

Д.К

преди 7 години

До 7Защо си мислиш,че целта е задържане? И да го задържи, полицаите ще направят оредният протокол и понеже ще го направят неграмотно в съда няма да мине. Пребитият е с множество регистрации за кражба но това не му пречи да е в мола а не на топло. Едиствено би го рестриктирало опасност от пребиване.

41

7

преди 7 години

Нашите охранители са на ниво селски биячи , те не могат да задържат нормално някой или да го обезвредят а направо пребиват. По неофициална статистика у нас има около 100 000 такива бабаита , готови да пребият човек за нищо само да се докажат че са големи мъже. Агресията от тях избива навсякъде - по молове , в уличния трафик , на тротоара. Все пак да не забравяме че каквито са управляващите - таква е и държавата , явно е че искат да свикнем с това и да не обръщаме толкова внимание.

fallback