Снимка: архив, Булфото
fallback

"Искам справедлива присъда, искам цялата истина. Не вярвам на тази жена. Тя има много самоличности. Животът й е изпълнен с много лъжи", заяви общинският съветник Милена Димова, която е сестра на убития от Мейзер Николай Димов.

Oще по темата

Жената обясни, че не е доволна от присъдата и ще я обжалва в съответния срок. Тя каза, че е видяла снимките на Николай и се е притеснила, че лекарите, назначени да изготвят тройната съдебна медицинска експертиза, са си дали отвод.

Посоченият мотив беше, че между тях е възникнало противоречие в тълкуването на травмите на Николай Димов и това може да разколебае разследването.

"Брат ми беше много консервативен и работлив човек", посочи още Милена Димова. - "Той е професионален спортист, който се е явявал многократно по състезания по културизъм и не вярвам, че той би се съгласил на такъв нестандартен експеримент в домашни условия да рискува живота си", настоя тя пред Нова тв.

Тя допълни, че той не е споделял да има намерение да прекратява досегашния си работен договор и също така, че с Мейзер са били разделени от 3 години.

"Няма никакви доказателства в делото за умишлено извършено убийство", контрира адвокатът на Анита Мейзер, като заяви, че също ще обжалва присъдата.

Бизнесдамата получи вчера три години затвор. Тя ще изтърпи наказанието в затворническо общежитие от открит тип. Скандалната миска се призна за виновна за смъртта на съпруга си. Затова делото се гледа по съкратената процедура и наказанието й беше намалено с една трета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Един от много малкото случаи, когато противен човек си получава бързо и ефективно заслуженото! От Господ, разбира се, не от съда.

21

Бо

преди 7 години

Бизнесдамата?!??! Къде е тука бизнеса и къде е дамата?

20

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство как работи нашата корумпирана съдебна система и колежке славова каква бизнес дама е този долен ***, по разпитан малко преди години какви оргии е въртяла по заведенията този уруд

fallback