Снимка: Facebook
fallback

Актьорът Юлиан Вергов призна, че наскоро е ударил два шамара на шофьор, спрял неправилно на тротоар в столичния център. Колата пречела на майка с бебешка количка да мине и той направил забележка на водача.

Онзи му се озъбил и Вергов го извадил от колата му и му уарил няколко удара.

"Около нас се събраха хора и както винаги някои казаха: "Браво", а повечето викаха: "Егати звездата, тоя за к'ъв се мисли!", сподели актьорът пред Нова тв.

С въпросната история Вергов илюстрира твърдението си, че славата не му е попречила да ходи здраво стъпил на земята и не е затъпила чувството му за справедливост.

"Качвам се на трамвай, возя се с метрото, общувам по същия начин и правя глупости на улицата като тази", обясни той.

Най-трудния момент в живота му е свързан с раждането на дъщеря му. Тогава заплатата му в театъра била символична и с жена му Ирина отгледали Алена на заеми от приятели. По същото време Вергов посегнал за пръв и последен път на журналист.

В жълт вестник излязла публикация, че е станал наркоман и успял да загуби детето си.

"Видях този човек в бар, показаха ми кой е. Отидох при него и го ударих. Дали това е правилната реакция? Със сигурност не, ама тогава коя е? От тогава в това издание не написаха повече и ред за мен", изповяда се Юлиан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Павел

преди 7 години

Откъде акъл за друго, освен за шамари!"Голям артист!" Добре, че са родителите му да платятза частно училище, иначе във ВИТИЗще влезе на "кукуво лято".Нека ни изпее нещо.

13

онбашията

преди 7 години

евала, боя е смазката на обществото, без бой ще станем като шведите

12

Анонимен

преди 7 години

Браво, така трябва да се постъпва, иначе няма оправия.

fallback