Снимка: Булфото
fallback

Поздравителни адреси на 38 служители на Зоналното жандармерийско управление в Кърджали е връчил главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов, съобщават от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

От там уточняват, че отличията са за участието на служителите в овладяването на кризата в Регистрационно-приемателен център-Харманли на 24-25 ноември.

Отличените са получили благодарност за проявената храброст, висок професионализъм и себеотрицание, в резултат на което не са били допуснати груби нарушения и ескалиране на напрежението в центъра и града.

Според главния секретар, цялата държава е видяла в тази ситуация, че в полицията и жандармерията работят решителни професионалисти, които могат да се справят с всяка криза. Той е уверил служителите, че ръководството на МВР стои зад техните действия, които са били изцяло в рамките на закона, а употребата на физическа сила е била много по-малка от степента на агресията на нарушителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 7 години

И браво им е много на безродните еничари. Всеки човек си върши работата и затова получава заплата. Тази разпищолила се орда,не стига че нищо не върши,няма престъпление без участието на милиу, само рушвети, далавери,чукат частно без да имат право на това,с по десет фирми,които се водят на роднини,по обясними причини, и само за пари реват. А в същото време, непонятно защо,няма нито един напуснал. Хем много трудно, хем рисково,хем заплащането е лошо,а си натискат парцалите.

24

Анонимен

преди 7 години

Негодник. Докато секретарката е подготвяла гаврата, Оядения си е налял отлежало питие и е запалил скъпа пура. С благодарност... А децата на служителите за Коледа да сложат благодарността на трапезата. Браво!

23

Анонимен

преди 7 години

...е само с браво ли? Потупване по рамо нямаше ли?

fallback