Кадър: Нова тв

Баба Донка не спира да плаче. Жената, доверила се на непознат мъж, му дала всичките си спестявания, които събирала в продължение на години от наеми.

Мъжът, който я излъгал, се представил за приятел на сина й. Обяснил, че спечелил от тотото, но му трябват малко пари, а в момента няма възможност да ходи до банката. Баба Донка му дала първите 5000 лева.

После наглецът предложил на наивната жена да си купи апартамент, на изгодни цени - като за нея. Жената пак не се усъмнила и дала останалите пари. И така на няколко транша възрастната жена дала общо 125 000 лв. на телефонните измамници.

Сега баба Донка кърши ръце и плаче: "Останах без стотинка! Не спирам да "превъртам" и да мисля как стана всичко", тюхка се възрастната жена пред Нова тв.

Вчера ви разказахме за удара на годината и премеждията на 76-годишната жена, която е от София и живее сама, тъй като синовете й работят в чужбина.

От полицията съобщиха, че бабата е собственик на няколко имота в столицата. Част от парите вероятно е държала у дома си, а друга е изтеглила от банка.

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase