Архив: Булфото
fallback

Пътнически влак е блъснал лек автомобил в района на междугарието Долна махала-Баня, по линията Карлово-Пловдив, съобщиха от НКЖИ.

24-годишна жена е починала, а 7-месечно бебе е с черепно-мозъчна травма след катастрофата, станала на неохраняем прелез край село Песнопой, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Пловдив за "Фокус".

Жертвата е пътувала в автомобила и е издъхнала на място, бебето, което също е било в автомобила, е настанено по спешност в Университетската болница "Свети Георги“ в Пловдив с черепно-мозъчна травма. Семейството е от ромски произход и е от Казанлък, уточниха от Центъра.

Сигналът е подаден в 16.05 часа. Прелезът е бил с редовно задействана автоматична сигнализация - светлина и звук, според НКЖИ колата е преминавала неправомерно.

Пътническият влак от Карлово за Пловдив удря в задната част преминаващата през прелеза лека кола "Рено“, управлявана от 23-годишен мъж.

Влаковата композиция е временно спряна. Няма информация и за пострадали пътници от влака.

Новината е актуализирана към 18.20 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Наистина голяма трагедия! Жалко за момичето, познавам родителите и, тези хора загубиха смисъла на живота си. Само мисълта за внучето им ги държи, дано не го оставят на бащата, за да не го отгледа убиецът на майка му.

13

Шаран БГ

преди 7 години

Истината не е в лошия закон или лошия полицай. Истината е в протакането и неизпълнението на наложеното наказание !!! Хвърли фас на улица в Сингапур. До 15-20 СЕКУНДИ се явява полицая и с чудесна усмивка,ти пише глоба 100-150 долара. Не можеш/или не искаш/ да платиш. Няма проблем. Вика по хоки-токито колегите, ония те грабват и 15 дена общополезен труд с камшик над главата. Храната е здравословна - не можеш да напълнееш.Като те пуснат -отново хвърляй угарки по земята!!

12

ник

преди 7 години

Другият обясни, че шишенцата ще хвърлят през прозореца. След като ги видят на камерите, ще ходят в казиното наблизо.А ся де?

fallback