Снимка: Булфото
fallback

Легендарната българска актриса Стоянка Мутафова е била приета в болница "Токуда" този следобед, съобщава БНР.

Високо специализиран екип се грижи за подобряване на нейното състояние, съобщиха от лечебното заведение, без да дават подробности за причината за приемането й в него.

В ранния следобед Мутафова е почувствала сърдечна слабост и нейни близки веднага са я откарали в болница, където лекарите правят необходимите изследвания, уточнява Нова телевизия. В следващите дни 94-годишната актриса ще остане под грижите на специалистите.

Пред Нова телевизия от болницата определиха състоянието на актрисата като сериозно, но на този етап отказаха повече подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

DenizMolitor

преди 7 години

До 29...Приятел ... фактите говорят - Почетна грамота за Принос в културата и обогатяването на световното театрално изкуство 2015 г.

32

8

преди 7 години

НЕКА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ.БЕШЕ ГОЛЯМА АКТРИСА,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,Е ОТ ТЕЗИ ХОРА,КОИТО ОТ АЛЧНОСТ НЕ ЗНАЯТ КОГА ДА СЕ СПРАТ.НЕ РАБОТИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ,А ЗАРАДИ НЕКАДЪРНАТА СИ И МЪРЗЕЛИВА ЩЕРКА.АКО БЕШЕ СПРЯЛА ДА ИГРАЕ ПО-РАНО,ВСИЧКИ ЩЯХА ДА Я ЗАПОМНЯТ КАТО ГОЛЯМАТА СТОЯНА,А СЕГА......КОГАТО ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРЕДИ ГОДИНА Я ГЛЕДАХ,Я СЪЖАЛИХ-ТОВА НЕ БЕШЕ СТОЯНА,.................

31

сатана

преди 7 години

до 34 нямам и намерение да живея толкова години

fallback