Снимка: архив, Ройтерс
fallback

От днес започва втори етап на кампанията по набиране на професионални строителни работници за временна заетост в Израел, съобщиха от Агенцията по заетостта.

Търсят се строителни работници по следните професии: кофражисти, арматуристи, мазачи и работници по полагане на настилки по подове и стени.

Кандидатите могат да подават документи във всички бюра по труда по местоживеене. Израелската страна посочва, че кофражисти и арматуристи ще бъдат търсени и наемани с приоритет.

След одобрение по документи, допуснатите кандидати ще положат практически изпит по заявената от тях професия.

Базовата заплата е 1 540 щатски долара, като може да достигне до 2 000 щатски долара с допълнително изработени часове и други добавки. Осигурено е жилищно настаняване с регламентирано заплащане.

Процедурата по кандидатстване е напълно безплатна.

За повече информация кандидатите могат да се обърнат към бюрата по труда или да позвънят на телефон 0893 40 40 40.

Кампанията се реализира от Агенцията по заетостта по реда на условията на Спогодбата между правителствата на България и Израел за посредничество и временна заетост на граждани на двете държави и Процедурата по приложението й в строителния сектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

NwA

преди 7 години

До 2020г. богатите хора ще представляват 1% от населението на земята и те ще имат повече имущество, акции, злато и материални облаги, от колкото останалите 99%. Как смятате, дали ще бъдем по-добре, от колкото сме сега? Мисля че не! И една от виновните нации да няма "справедливост" е точно тази на евреите. Познавате ли богати хора? Примерно такива, които притежават спестявания от няколко хиляди лева.Колко от тези хора са дали даром на някой друг, който заслужава, дали с труд си или бедността си?

9

Завист 2

преди 7 години

прецакани.

8

Завист

преди 7 години

Не мога да разбера що за злоба има в нас българите. Мразим всички еврей защото са богати. Кто видиш един богат човек го плюем как е крал и лъгал и е виновен за нашето положение. Докато си харчим парите за глупости и си бодем очите един на друг няма да сме добре никога. Ако сме всички заедно като един и ние ще живеем добре. Проблема е в нас самите не в еврейте или американците или руснаците или турците или ***. Да изброявам ли все не им харесваме нещо. Ние сме най добрите ама все сме пре

fallback