Снимка: Facebook
fallback

Плача от радост, майка ми и тя... никога, никога не съм вярвал, че има толкова много добри хора. Парите за заминаването са събрани!

С тези думи и със сълзи на очи Стоян Цацев, който със сетни сили помоли хората за помощ, сподели, че средствата вече са достатъчни и той ще може да започне своето лечение.

Oще по темата

"Когато разбрах се развълнувах много, ръцете ми трепереха, не можех да пиша, не можех да уцеля бутоните. Не ми идват думи да изразя колко съм радостен, благодарен, защото хора като вас дадоха надежда не само на мен, но и на много други като мен. Видяхме, че не сме сами", пише още младият мъж.

Към момента диагнозата на Стоян е: Регионален цервикален и тригемино-цервикален тежък болков и вегитативен пароксизмален синдром при тежка хронична церебрална венозна инсуфициенция с легиране на лява вътрешна югуларна вена и силно редуциран поток в дясна вътрешна югуларна вена.Увреда на долния клон на лицевия нерв в ляво.

Стоян обеща, че ще пише всеки път във Facebook за това как върви лечението му.

Събраните средства само за ден и половина са 7200 евро - достатъчни, за да замине в Германия, където да стартира лечението си.

"Благодаря! Благодаря! Благодаря!", завършва поста си Стоян. Благодарим ви и ние!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

DMS СТОЯН до 86

преди 7 години

Имаш абсолютното право и избор да не дариш, разбирасе.Пожелавам ти да си жив и здрав, и се моли на Бог всеки ден да не ти се наложи да изпаднеш в подобна ситуация като Стоян , че тогава... и ти ще протегнеш ръка и със срам, ще молиш някой друг да помогне на тебе.А той може да каже: Сори, аз няма да ти помогна.Пожелавам ви, прекрасен ден на всички !

53

Емигранта

преди 7 години

Един ден ще си дойда и ще режа до кокал.Нека грабят,малко остана...Филипините ще им се стори детска игра

52

Анонимен

преди 7 години

Няма да дам пари, сори

fallback