Снимка: архив "Булфото"
fallback

Самоков стана поредният град у нас, в който се проведе протест срещу бежанците.

Днешното недоволство беше предизвикано от слухове, че в сградите на бивши поделения в две села край града ще бъдат изградени центрове за мигранти, информира Bulgaria ON AIR

Недоволство имаше и миналата седмица, когато жителите на планинския град настояха за отговор дали поделенията са разглеждани като потенциални центрове за настаняване или не.

Още в петък обаче от МВР оповестиха, че огледи на казармени поделения в Самоков наистина са правени, но към този момент не се предвижда изграждането на лагер на територията на общината.

Въпреки това хората от Самоков излязоха на протест днес с искане за официално потвърждение.

Те обясниха, че зад инициативата им не стои нито една политическа партия и са категорични, че няма да допуснат изграждането на бежански лагер.

Още новини четете в bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Мунчо

преди 7 години

Като ги гледам-виждам инженер, архитект, лекар, химик, физик, молекулярен биолог, космонавт, ядрен енергетик, ........поне така каза Негово Превъзходителство Президентът Плевнелиев!

25

Анонимен

преди 7 години

Ей, на тая снимка много майки с деца, бе!

24

АНОНИМЕН

преди 7 години

Докато ГЕРБЕРИТЕ са на власт нищо добро не чака България. Това са хора, тотално продали България на Запада за свои собствени финансови интереси. Кагато на власт дойдат Патриотите Каракачанов- Нотев с преминаването на ислямисти ще се сложи край, а преминалите ще бъдат изгонени. Ще се раазваляят концесиите за тока, златото, веригите магазини ще останат български , а западни. Време е хората да се събудят, защото всички други двойки и БСП са еврогейориентирани и са за колонизирането на България.

fallback