Снимка: МВнР
fallback

Снимка на българския извънреден и пълномощен посланик на България в Белгия и Люксембург Мая Добрева и Великия херцог Анри не остана незабелязана в социалните мрежи, предизвиквайки смесени реакции.

Фотографията е от 28 септември 2016 г. от церемонията, на която Мая Добрева е връчила акредитивните си писма  в Двореца в княжество Люксембург.

Външното ни министерство съобщи, че в рамките на проведения кратък разговор след церемонията Великият херцог Анри и посланик Добрева са обсъдили развитието на двустранните отношения, засилването на икономическите контакти и културния обмен между двете страни.

Двамата са обменили мнения актуални теми, сред които проблемите, свързани с миграцията и предизвикателствата, пред които е изправен Европейският съюз.

Великият херцог е споделил прекрасните си впечатления от посещението си в България през 2005 г. и е изразил готовност отново да посети страната ни.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

261

Знаещ

преди 7 години

Лелята не е от Пазрджик, там беше по разпределение в ДАП "Межд.превози" след завършване на Икономическия.След това по линия на СДС Стоян Ганев я изтегли във Външно, докато беше министър(той нали беше ваклото агънце на Пазарджик...)Иначе е от Кърджали, дъщеря е на тогавашния директор на БЕНТОНИТ Никола Добрев.В момента по-скоро е смущаващо, че тя не знае и дума на френски, а в Люксембург официален език е френският....при все, че беше за 4 години консул в Канада(а и там са англо-френци)

260

Анонимен

преди 7 години

До тяЗа образование не се знае, но допреди назначаването й в дипломатическите среди е била фактуристка на ДАП - Пазарджик

259

тя

преди 7 години

Каква е биографията на тая персона преди демокрацията да я направи дипломатка?

fallback