Снимка: Facebook
fallback

В светлината на обвинението, което миналата седмица Корнелия Нинова прочете от парламентарната трибуна, сочейки с пръст управляващите, че крадат от парите за детски закуски, днес виждаме тази снимка.

Възмутени родители споделиха във Facebook снимка на "питателната" закуска - сандвич с лютеница и сирене.

Да, звучи доста апетитно и с удоволствие бихме хапнали дори и ние. След като видяхме снимките обаче ентусиазмът ни по повод тази вкусна закуска рязко секна.

Така нареченият сандвич е жива подигравка - количеството лютеница е не повече от чаена лъжица, а бучката сирене се е озовала в сандвича може би по статистическа грешка.

Родители се чудят и маят - това ли е грижата, която полага държавата за децата и това ли е лелеяният безплатен обяд за хлапетата в училище?

А снимки на други родители показаха, че това далеч не е единствен случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 7 години

До елементарна сметка. Ако в тази сметка включиш и обяда на Искра Фидосова мисля, че ще нахраниш тройно повече ученици. Иначе това на снимката по ми прилича на оцветено нишесте, отколкото на лютеница. Мисля, че ще е по-добре, ако родителите не разчитат на храната в училище, а сами приготвят нещо на децата си за училище. Само че, нашего брата предпочита да даде на детето 10 лева за чипсове и кроасани, за да не си помислят съучениците му, че е бедняк.

51

Скитник

преди 7 години

Много крадете и когато сте ощетени от други крадци КАТО ВАС много ревете! "Народ" който напълно заслужава настоящето си.

50

BG IZMET

преди 7 години

TEZI FILIII SI E MECHTAL B.B KATO DETE

fallback