Снимка: Facebook
fallback

 Баща на 4-годишно момченце търси син си и се съмнява, че майката вече го е извела от страната.

Моля за помощ! Така започва апела си Калоян Милев. "Детенцето ми Ники е в неизвестност за мен от 02.09.2016 година. Тогава майка му Теодора Милева е направила неуспешен опит да го качи на самолет за Хонгконг през Катар. Използвала е подправена декларация, но изричната ми забрана в Гранична полиция е осуетила опита. Към момента са на общодържавно издирване", пише Калоян.

По думите му впоследствие майката се е сдобила с фалшиви английски паспорти и най-вероятно през Варна е излетяла с детето. Към 22.09 полицията не може да установи напуснала ли е и дали с нейния или друг паспорт.

"Основната й цел е да напусне страната и да стигне до крайна точка Австралия. Разполага с финансов ресурс подсигурен от майка и - Искра Борисова Даскалова, която знае къде са, но ги укрива", споделя още бащата.

"От 6 месеца Теодора има психическо неравновесие и няма нищо общо с познатия и вид , мислене и темперамент. Секта ли е, друго ли е не знам. Най-страшното е, че 4-годишното ни детенце е с нея", пише още той.

Пред bTV Калоян коментира, че майката просто е напуснала дома, все едно излиза до магазина, нищо не си е взела. По думите му от известно време съпругата му Теодора Милева е развила е страхова невроза, била е обсебена от детето и е била постоянно с него.

"Майката на Теодора се впива в дъщеря си, те имат много силна връзка. Те са си светът - майка и дъщеря. Същото се случва и в момента", обясни още бащата.

Теодора е имала и проблеми с храненето, станала е изключително слаба - едва 36-37 кг. "Теодора е много инатлив човек. Тя не е лишена от нищо, не работи от 4 години и половина, трябваше да тръгне на работа и постоянно отлагаше, защото този страх започна да се развива", допълни Калоян Милев.

По думите му състоянието й се е задълбочило от март тази година. Той се е обърнал към полицията, която издирва майката и детето, но до момента без резултат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

мив

преди 7 години

Не знам какъв е бащата, възможно е да не е стока, но гнидата с тъмните очила е за затвор. В Европа и САЩ отвличане на дете, защото извеждането от страната без съгласието на единия родител е точно това, се наказва сериозно. Външно да се намеси!

22

Анонимен

преди 7 години

Еми хубава е майката аз бих и направил още три деца !

21

Анонимен

преди 7 години

Пътуване до Австралия за 2-*** е 20000лв само за билети. 100% си има богат любовник там.

fallback