Снимка: архив, Bulphoto
fallback

По предварителни очаквания на туроператорите над 500 хил. са българите, които ще предпочетат пътуване в страната. В момента цените по Черноморието ни са по-ниски с около 30% спрямо летните оферти, съобщава Bulgaria ON AIR.

Планинските и СПА курортите също готвят специални предложения за почивните дни.

Голяма част от българите сменят в последния момент планираната си в Гърция почивка, заради 48-часова стачка на пристанищата, която започва на 22 септември.

Междувременно фериботните фирми предлагат промяна на датите за пътуване. Морският трафик в южната ни съседка ще бъде възстановен в събота, 24 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

тази година бях на созопол българи бяха много малко гъмжеше от руски туристи и сърби румънци.българин на море това е голямо щастие ---ама голяма реклама а правите господа журналисти

8

Анонимен

преди 7 години

пародия е тази държава,живеех в чужбина 10 години,и до морето живеех на 10 метра,а и да не съм,имах възможност работейки и плащайки ми като на Бял човек-да си позволя почивка,тук,в България съм вече от 4 години-море не видях,и заплащане нормално също...отвратена съм от тая територия и капиталистите в нея.

7

boby

преди 7 години

И с 200% да свалят цените - сиреч пари да ми дават - не отивам на нашето море. Стреса в София си ми стига.

fallback