Снимка: архив, Булфото
fallback

Желязната лейди на българската политика Ренета Инджова пребори депресията, в която бе затънала след смъртта на дъщеря си.

Внуците й – Мартин и Ренета са единствените, заради които бившата министър-председателка на България се разделя с четирите стени в дома си.

Oще по темата

"Живея заради внуците, те са най-голямото ми щастие", обяснява тя пред "България днес".

"Добре съм, минах през много изпитания и докато мога, ще я карам някак си. Пия си лекарствата, но не се оплаквам, не е в стила ми", обясни още единствената жена министър-председател.

Преди две години Инджова изгуби дъщеря си Ралица, която се спомина от рак на панкреаса само на 36 години. Малко преди това от този свят си отиде и майка й.

"Не вярвам много в кармични неща, но знам, че хората, които обичам, винаги ще бъдат в сърцето ми. Смятах, че с работа мога да притъпя болката, която изпитвам, но вече не работя и в Националния статистически институт. Сега ми останаха внуците да им се радвам", споделя Ренета.

На сватбата на дъщеря си Ралица Преди време Инджова чистеше входове, за да припечелва някой и друг лев върху парите, които получава.

"Няма срамен труд, никога не съм се притеснявала от това, че се налага да върша и това", обясни тогава бившата министър-председателка. С днешна дата тя отново се усмихва и излиза навън с приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Поклон към жени като нея! Не сте достойни дори името й да споменавате. Хем била комунистка,хем унищожавала България след ,,промените,,. Хайде разберете се насаме,***, нас не ангажирайте с глупостите си.

25

Иван Д.

преди 7 години

Поклон пред такива жени!!!Докато ги има България ще я бъде.Това са нашите майки,баби ,родители,дано господ да и дава сили да продължи напред!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Е такива като тая ви е.майката, но за вдлъбнати индивиди кат масовия българин, това е правилно развитие на събитията. Бой по *** бг тикви, докато не поумнеят! Ако изобщо това се случи.... Ако едно племе е свикнало да му го слагат, спиране нема! Тая м*рша е одобрена за премиер от едни хора, за които Бг е победена държава, подлежаща на затриване! Както и всички други премиери, след '89 г. насам. Случайни и безкористни играчи няма. Няма!

fallback