Снимка: ТВ Европа
fallback

Основателят на телевизия "Европа" Емил Стоянов напуска поста си на председател на Управителния съвет след 16 години работа в телевизията.

Мениджърският екип на телевизията остава непроменен и се състои от хора, които са работили повече от 10 години в медията, съобщиха от пресцентъра й.

"Благодаря на акционерите, както и на журналистите, с които стартирахме заедно през далечната 2001 г. година първата българска новинарска телевизия в България. Телевизия "Европа" стартира на 14 април 2001 г. - Великден. От тогава до днес тя никога не изневери на името си и винаги е била пространство на демократично мислещите хора в България", казва Емил Стоянов.

След раздялата си с телевизия "Европа" той планира престой в Брюксел, където ще работи по международен медиен проект.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Дъра бъра

преди 7 години

Ще гушне паричките и някъде на топло. Ех, тези демократи. До един си оправиха живота. А иначе се бият в гърдите колко много обичат България. Лесно ецдаця обичаш от Брюксел.

27

уточнение

преди 7 години

Този конски братко-брадатко беше еврокомисар от ГЕРБ!Слуга на Тиквата и бандата му.Познайте кой финансира скапаната му телевизия.Предлагам да се смени името на ТВТ-Телевизия на Великата Тиква!

26

Анонимен

преди 7 години

Противен и мазен! По-противен и от оня зъбат кон ,брат му! На кой му пука за този професионален нагаждач?

fallback