Иво Ел Булгаро; Снимка: Ел Еспаньол
fallback

Иво Ел Булгаро е по следите на тотомилионерката Гошка. Това не спират да твърдят испанските медии, като допълват, че тотомилионерката и цялото й семейство са изчезнали без следа, именно защото се крият от българската мафия, известна още като "трошачите на кости".

Родните бандити на Иберийския полуостров се славят като изключително безскрупулни. Мафията е доста централизирана и е ръководена от почти митичния Иво Ел Булгаро, наречен в материала на "Ел Еспаньол" "Големият Капо".

Oще по темата

Ел Булгаро ръководи стройна структура от пенсионирани боксьори, пристрастени към анаболите. Когато някой бъде изнудван за пари или пък мутрите поискат да охраняват неговото заведение, но не срещнат "разбиране", на жертвата задължително се троши кост, което е техният "подпис". Продължава се, докато човекът се принуди да съдейства.

В материала се посочва, че истинското име на Иво Българина е Рафи Венян и за него се знае, че е в отлични отношения с южноамерикански наркобарон. Въпреки че самият Иво бил задържан, той продължавал да дърпа конците на армията си от биячи.

Арестът на Иво Ел Булгаро бе още през 2011 г. при спецоперация в Мадрид, когато с него бяха спипани още 25 човека. При акцията бяха конфискувани 5 килограма кокаин, пушки, пистолети и 100 000 евро в брой. Дясната ръка на боса беше Стефан Каталин-Ката, който обаче бе убит при скандал пред дискотека в Испания през 2009 г. Името му нашумя година по-рано, когато полицията разби една от най-жестоките български банди в Мадрид от над 100 изнудвачи, отново под командването на Рафи Венян.

Образът на Иво Ел Булгаро е до толкова обвит в мистерия, че дори въпреки ареста е известна само една негова снимка, която в. "Ел Мундо" пусна преди години.

Сега слухът е, че именно зловещият бос е по петите на Гошка и милионите й. Затова на местните не им е чудно, че ролетните щори на апартамента на Гошка и семейството й на ул. "Кура" 6 са спуснати и никой не ги е виждал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

жгдфгд

преди 7 години

До Албенате такива като ви бият пак се кефите

66

Гоцев Педала

преди 7 години

Тоя си е чист Ел Морикон

65

Анонимен

преди 7 години

Боко ще го изпревари - хващам бас!

fallback