fallback

Милионерката Гошка, която удари втората най-голяма печалба в испанската лотария “Ла Примитива”, е изчезнала и местонахождението ѝ е неизвестно, съобщи испанското електронно издание Clm24.

Семейството вероятно е по плажовете във Валенсия или в Мадрид. Те имат нужда от почивка и време да осмислят това, което им се случи. Това разказа Мигел Гарсия, кмет на испанското село, в което живее Гошка, спечелила 67 милиона евро от лотария пред Нова тв.

Oще по темата

Преди това 61-годишната българка внесла получените чисти над 54 млн. евро в банков клон в градчето Кинтанар дел Рей, община Куенка, където живее от 15 години със семейството си. Кметът на Кинтанар дел Рей също потвърди, че парите вече са прехвърлени на сметка на семейството на Гошка – около 54 милиона след удържането на данъци.

"Те са много работливи. Едни обикновени хора, които живеят тук от години", каза Гарсия, цитиран "24 часа".

Детето му учело заедно с едно от внучетата на Гошка. Кметът разговарял със сина на милионерката, който му обяснил, че още нямат планове какво ще правят с огромната печалба.

Гарсия се надява, че Гошка може да помогне на селото и не скри гордостта си, че именно там се е паднала втората по големина печалба в историята на лотарията в Испания, а селото му за кратко се превърнало в столица на страната заради Гошка.

"Нищо не знам какво се случва с тях. Телефоните им са изключени", разказа близка на семейството на милионерката.

Други българи в селото пък споделиха, че не вярват, че фамилията ще се върне в България след огромната печалба.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 7 години

психото тодор бил емигрант к.енефочистач и в статията за емиграцията е aкал. хахаха. да си несретен емигрант не е лесно комплексираш се и си го изкарваш на бугараците и провинциалните дудуци

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133Много добра аналогия.........Браво!

115

Анонимен

преди 7 години

Да дадеш толкова много пари на *** човек е като да дадеш 3 кила сладолед и течен шоколад на 3 годишно дете.

fallback