Снимка: Булфото, архив
fallback

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която е в "Пирогов", след като направи опит за самоубийство, се възстановява, обяви министърът на спорта Красен Кралев пред bTV.

Oще по темата

Тя е контактна, говори и няма да има трайни увреждания, обясни той.

До преди няколко дни Цвети беше поддържана в изкуствена кома.

Още е много крехка, не трябва да се натоварва с излишна емоция, много внимателно се подбират хората, които я посещават, допълни министърът.

Той припомни, че Цвети претърпя доста сериозна операция на гръбначния стълб, но вече и лекарите са спокойни и дават гаранции, че всичко ще е наред.

Кралев защити решението на съотборничките й да участват в европейското първенство, въпреки тежкия инцидент.

Тези момичета са едно семейство и когато едната страда, те страдат заедно, имаше много силна агресия срещу тях заради решението им да участват в първенството. Но аз им казах, че трябва да се силни, ако не бяха участвали в това първенство, нямаше да могат да се измъкнат от тази трудна ситуация, коментира той.

Според него след такава травма за момичетата е трудно да се възстановят емоционално и заради това всички трябва да ги подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Ехххххх

преди 7 години

Започнаха да ми се подиграват, а мен ме болеше. Коцуках. А те... Само обиди! Професора каза, че мога да си вървя, а тия започнаха с тяхното,,И мене ме боли крака''! Така че горе-долу я разбирам. Но защо си причинява това!? Аз един от тия леко го ступах, тя не може, знам, но... Поне да не скача!

41

Ехххххх

преди 7 години

Да, разбирам, че не се е чувстла добре. Но това не е начина! Тя наистина е казвала, те са я отблъсквали... Но какво от това? Тази година си счупих много гадно крака. Казах без да рева, че ме боли, а отговара на другите - Л. иг.авиш се! Ли.гльо! Що за л.игльо! Ставай веднага! - После отидох в медицинския кажинет, тя каза, че е счупен. Отидах в стаята при другите да уча, а като им казах те - Да бе, да! То и моя е счупен!(казаха ми,че мога да пропусна урока и да си ходя)И аз ще пропусна урока!

40

Оххх, защо?

преди 7 години

Тя е искала да не ходи на това състезание, другите са я поттискали, напълно я разбирам. Но не напълно. Аз на нейно място не бих направила това, не бих си поставила живота в опасност! Бих избягала, хванала самолет ако щеш... А може би е знаела, ще ще я намерят... Горката. Знам, съотборничките й и треньорките й са виновни за всичко това! Мнооого са я поттискали, прекалено, знам го! Но това не е начина, не е.... Такова хубаво момиче да направи това... Не допустимо! Всичко мога да разбера, но това..

fallback