Снимка: архив, Булфото
fallback

"Татко, обичам те!" – това са били първите думи на гимнастичката Цветелина Стоянова, която се възстановява след тежкия инцидент, при който падна от 6-ия етаж от блок в столичния квартал "Надежда".

Oще по темата

Бащата на гимнастичката - треньорът по бокс Йордан Стоянов сподели пред медии, на излизане от "Пирогов", че дъщеря му вече не общува само с жестове и мимики, а произнася и първите си думи.

"Бях при нея, лекарите ме пуснаха буквално за няколко минути. Каза ми: "Татко, обичам те!". Най-щастливият човек на земята съм. Тя видимо се подобрява и очевидно лекуващите я медици полагат възможно най-добрите грижи за нея", сподели Стоянов, цитиран от "България днес".

Освен че вече изрича думи, Цвети е започнала да диша сама. Белият й дроб започнал да функционира все по-добре самостоятелно, без помощта на апаратите.

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел, но от МВР хвърлиха бомбата, като обявиха, че тя е в "Пирогов" след претърпян инцидент.

Веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика, и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Впоследствие се завъртя и версията за личен мотив, гаджето й я бил изоставил, което пък бе отхвърлено от разследващите. Според прокуратурата тя е направила опит за самоубийство. Мотивът обаче все още остава неясен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

АПОСТОЛ ГОСПОДИНОВ

преди 7 години

БОГ Е ВЕЛИК !МОЛБИТЕ НА ХОРАТА СТИГНАХА ДО НЕГО !ЦВЕТЕЛИНА ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !ПАЗЕТЕ ИЛИАНА ДА НЕ НАПРАВИ НОВ ОПИТ ЗА САМО УБИЙСТВО !КРАЛЯ Е ГУЗЕН ! ЗАЩО ЛИ ???

53

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 54, в публикацията пише "трябваше да замине"

52

Анонимен

преди 7 години

Цвети, Господ е с теб!.. Желая ти бързо възстановяване, здраве, пълноценен и щастлив живот.. Успех!

fallback