Снимка: Reuters
fallback

Над 50 наши сънародници, които от снощи са блокирани на летището в Истанбул, са заявили желание да бъдат откарани до Генералното консулство или до България с превоз на българското посолство, съобщи пред БНР  българският консул в града Ангел Ангелов.

Oще по темата
Той уточни, че все още приемат заявки от български граждани, така че да бъдат извозени всички, които нямат възможност сами да се приберат в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТурция се движи по пътя към исляма. Какво имам да правя аз там !?Потомците на главорезите не са изчезнали от лицето на земята. Жал ми е за онези турци които са получили европейско възпитание и не си дават ясна сметка на къде върви страната им.

11

Пешо

преди 7 години

Бих платил повече, само и само да не пътувам с турските авиолинии. Гърмят се през две седмици, а мисля че живота ми струва повече от няколко спестени евро. Същото важи за правене на почивка в Турция. А тези с двойно гражданство, да си седят там и подкрепят султана при следващия преврат.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Простият си ти и ***!Истанбул е основен транзитен възел на пътуващите от Европа за Далечният Изток и Африка,*** да е..а ПРОСТА!

fallback