Снимка: архив Булфото
fallback

"Мерцедес" на автопилот търгна из една от улиците на Стария град в Пловдив. Шофьорът, разсеян чужденец, забравил да включи на скорост, когато излязъл от колата.

Докато "Мерцедес"-ът бил на самоход, съпругата на шофьора била в автомобила, а самият той тичал с викове зад него в опит да го спре, съобщи БНР.

Колата потеглила по уличка надолу и спряла в магазин.

Десетина минути по-късно чужденецът отново опитал да я паркира, но този път "спрял" в уличен стълб, като му нанесъл леки щети.

Всичко е записано от охранителните камери в Стария град. Тъй като шофьорът е чуждестранен гражданин, общинска полиция няма право да го глоби.

"Сигнализирали сме "Пътна полиция", които да му издадат наказателно постановление", обясни зам.-кметът по сигурността Георги Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

:)

преди 7 години

Мерцедес, Пловдив, лято, слаб шофьор, липса на интелект, жената остава в колата като куче = гастербайтер от турско :)

6

до Stoilov

преди 7 години

Няма такова нещо като Директна D идва от (Drive). Твоето ми прилича на онази шега, където един се обажда в сервиза и казва, че колата му върви само през деня. А през ноща не иска да тръгне. И обяснява че като е ден и включи на D (Day), колата върви. Ама като е нощ и включи на N (Night)*, колата не върви. И в сервиза умряха от смях/* N идва от Neutral

5

Гошо

преди 7 години

До 3 - ръчната на мерцедеса е на практика крачна, а това за включване на скорост .... знам ли, автомат ли е не е ли ... лесно се дава акъл като не знаеш

fallback