Снимка: Булфото
fallback

Разпространената в социалните мрежи информация, според която е започната кръводарителска кампания за световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, е неправдопобна, предава bTV.

От "Пирогов", където се лекува момичето след падането от шестия етаж, уточниха, че не става дума за масова акция. Поискали са от близките на световната ни шампионка да дарят кръв, но на този етап количествата са достатъчни.

Гимнастичката ни е в реанимацията и се бори за живота си след тежкия инцидент.

Ансамбълът на България, който в момента е в Израел, продължава участието си на Европейското първенство. В неделя тимът ни ще участва на финалите на отделните уреди. Грациите заявиха категорично, че играят и се борят само и единствено заради Цвети. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Мяу

преди 7 години

До професора по правопис: Вие кръв дарихте ли професоре? Само лаете и нищо не вършите . Затова сме и на този хал. 4/5 от България се състои от психически неустойчиви хора,което е вследствие на *** характер на населението. Така пък малко не надигнахте глава. Смелчаги...,но пред компютъра.Всички солидарни ,но във нета. Не ми извисявайте на пиедестал хора,които търсят решение на проблема в самоубийството.

14

Анонимен

преди 7 години

На онези, които се опитват да замесят в случилото се с Цветелина Стоянова името на Нешка Робева, следва да се напомни, че през последните 17 години националният отбор и ансамбълът на България по художествена гимнастика са имали различни треньорки, но нито една от тях не се е именувала Нешка Робева.

13

Анонимен

преди 7 години

От кръв винаги има нужда. Който е решил, да отива да дава..

fallback