Снимка: Facebook
fallback

Психологът на националния отбор по художествена гимнастика проф. Татяна Янчева е водила състезателката от ансамбъла Цветелина Стоянова на преглед при клиничен психолог.

Oще по темата

Във вторник грацията бе приета по спешност в "Пирогов", след като падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". Една от версиите за инцидента, по която МВР работи, е опит за самоубийство.

Часове преди това ансамбълът на България замина за Европейското първенство в Израел, а на мястото на Стоянова бе заето от резервата Любомира Казанова.

"Цвети искаше да се откаже и имаше проблеми със съня, за това я заведох и я консултирах с клиничен психолог, който ме убеди, че няма сериозни проблеми", каза Янчева пред bTV.

"Заведох я според мен при най-добрия в България. Но не търсете и там вина. Такова поведение се отключва изведнъж. Моля хората да запазят достойнството на това дете и да дадат поне мъничко подкрепа, една истинска човешка подкрепа. В такива моменти човек трябва да сведе глава и ако може да подкрепи, ако не да не създава допълнителни проблеми", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Неа

преди 7 години

Преглед ? Диагностична дейност по можехте да кажете ....

27

Анонимен

преди 7 години

До 29Невежеството води до преждевремена смърт в подобни случаи. Който не го е разбрал ще пати. Форумът е точно за това - обмен на информация и опит.

26

Анонимен

преди 7 години

А спрете малкоКойто иска да чете учебници по психийтрияКойто иска - по криминалистикаТоя нет го превърнахте на " народен съд"

fallback