Снимка: Булфото, архив
fallback

Направено е всичко възможно да бъда унизена, настоя Нешка Робева, която вчера публично се отказа да бъде наградена с орден "Стара планина".

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.

Oще по темата

"Не зная какъв е "кантарът", на който се тегли приносът към държавата", каза още тя пред bTV.

"Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата", коментира треньорката на Златните момичета по художествена гмнастика. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават.

Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

"Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол - могат да удрят колкото искат", коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е влизането й в политиката в партията на Николай Бареков. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще "направи страната Швейцария на Балканите".

"Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

t-rex

преди 7 години

Нищо против г-жа Робева, несъмнено е заслужила отличие в нейната област - спорта. Но да се преравнява приноса и към културата с този на утвърдени творци е нередно. Да не говорим че прехласването по Бареков, и самоотвержената защита на Трактора абсолютно заличават голяма част от това което е градила като име цял живот! Същото важи и за Николина Чакардъкова. Никой не им е виновен, че са се оставили да ги употребят политически.

78

Fibka

преди 7 години

Bol ednodnevki tuk...

77

Do122

преди 7 години

Тази бабичка е направила толкова много за родината си,че няма смисъл да то изчислявам колко живота трябва да изживееш за да се доближиш до нея.Р.S.животи не на компа да пишеш коментари разбира се

fallback