Архив: Булфото
fallback

Районната прокуратура в Пловдив започва разследване за причините, довели до смъртта на бебето, починало при раждане в къща в Карловско.

Сигнал за починало новородено момиченце е подаден на тел. 112 в събота, 30 април, към 4 часа сутринта, съобщиха от Апелативната прокуратура - Пловдив.

Oще по темата

Раждането е извършено в домашни условия, в къща в карловското село Иван Вазово.

Майката на момиченцето е 37-годишна художничка, а починалото момиченце е първата й рожба.

В селото твърдят, че родилката е привърженичка на руското течение "Анастасия", което проповядва природосъобразен начин на живот и отрича всякаква медицинска намеса при лечение на заболявания, пише "24 часа".

Заради усложнения при раждането майката е била закарана в МБАЛ "Пловдив", като впоследствие е изписана оттам по нейно настояване.

Районна прокуратура - Пловдив е образувала досъдебно производство за установяване на причината за смъртта на бебето. Извършват се разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

bros

преди 7 години

Е, в други медии има повече по темата. За нещастие, точно тия двамата са изчерпателното за едно изгубенопоколение, което се мислеше и се мисли за адски екстравагантно - моето. Горе-долу сме набори с тия пишман-родители. Продължавам да ги срещам, с празните им погледи, жадни за внимание и абсурдни претенции. Игноранти, дето си мислят, че света е шокиран и гледа с удивление уникалната им домашна чия... Все едно още са на 18 и са напафкани в парка... Жалко, жалко, жалко... А тия дето имат деца...

45

славянин

преди 7 години

Някой да не е чувал за манастира Шао Лин!? Та във въпросният манастир, официална медицина няма, има само традиционна медицина, там понякога монасите получават и тежки травми като счупени ръце, крака, ребра, контузии на вътрешни органи! Как ли се лекуват без официална медицина още повече как са се лекували откакто този манастир съществува!? Лекуват се със съответните езотерични знания и умения и който ги има не му трябва никаква официална медицина, тя е необходима на невежите зомбита!

44

славянин

преди 7 години

А на феновете на официалната медицина пожелавам да продължават да ползват услугите и отровите и доживот и да сънуват, че тя ги ''лекува''! А и да ми отговорят, ако могат, защо при постоянният технологичен напредък на официалната медицина, болните и болестите в световен мащаб, от година на година стават все повече! Пробвайте да ми отговорите, фенове на официалната медицина!

fallback