Снимка: Facebook
fallback

"Наско е добре и вече си е вкъщи", написа съпругата му Илиана Раева в профила си във Facebook и публикува снимка, на която двамата са прегърнати и гледат към двора на дома си. Постът й е придружен и от сърчице.

Припомняме ви, че Наско Сираков изкара повече от десет дни в болница, след като стана ясно, че е претърпял тежка катастрофа на връщане от поклонението пред Трифон Иванов във Велико Търново.

Oще по темата

Първоначално в медиите плъзна информацията, че легендата на "Левски" е претърпял микроинсулт, който не бе опроверган от лекарите в "Света Анна" - бившата Окръжна болница.

След няколко дни обаче съпругата му – именитата състезателка и треньорка по художествена гимнастика Илиана Раева, отново с пост във Facebook обясни на обществеността, че мъжът й е претърпял ПТП, което може би има отношение към състоянието му.

"Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент... Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж! Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!", заключи тогава Раева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Може би

преди 8 години

Мисля че този си търси причина да не присъства на бенефиса на Стоичков. Ако се окаже вярно- много кофти. Не е човешко.

13

Анонимен

преди 8 години

Каква беше тази катастрофа? Някой разбра ли? Жалко че с тези лъжи Илиана и Наско се компроментираха. Едва ли някога ще повярвам на техни изявления. А ги считах за достойни българи. Жалко!!

12

Анонимен

преди 8 години

Просълзих се

fallback