Снимка: Facebook
fallback

ММА бойци от "Боен клуб България" канят на ринга мъжете, пребили млад мъж и съпругата му на Околовръстното шосе в София преди дни. Състезателите обявиха "Дни на отворените врати за биячи".

Oще по темата

Във Facebook от клуба написаха: "Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постижения на един от тях - Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г. колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на "Боен клуб България" във Facebook.

Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 години затвор или пробация за хулиганство и до 5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда, посочва Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Данаил Лазаров

преди 8 години

По повод насилието от охранители върху граждани моля вижте и този инцидент със служители на частната охранителна фирма "СОД-Варна" АДliveleak/view?i=e82_1457306821

46

независим прокурор

преди 8 години

Колко пъти да ви обяснявам? Задържахме тримата, но ще ги пуснем. Няма причинно-следствена връзка между излизането им от колата и замахването с бухалка, и разкървавените нос и уста на младежа. Той просто има вродено заболяване-хемофилия, което е довело до кръвоизлива от устата и носа му. "Баничките" не са го били. Той излязъл с бухалка от колата да се прави на мъж. Но като видял тримата здравеняци се сепнал, почесал се по носа и тогава му потекла кръв. Нали е хемофилик? Това е вродено заболяване

45

Колега

преди 8 години

Добра идея на момчетата. Браво. Ама онези са ***.

fallback