Снимка: Булфото
fallback

16-годишният Димитър Чантов, пребил 64-годишен мъж в автобус в Бургас, е наказан от педагогическия съвет на Професионалната гимназия по електротехника в Бургас, в която е възпитаник.

Директорът й Коста Папазов уточни, че наказанието важи до края на учебната година. Ученикът преминава към самостоятелна форма на обучение.

Oще по темата

Чантов преби 64-годишния мъж на 9 януари в автобус номер 15. Инцидентът бил предизвикан заради отправена забележка от страна на възрастния мъж.

Той помолил приятелката на ученика да си свали краката от седалка в автобуса. Тогава Чантов започнал да бие мъжа.

Пострадалият бе със счупени зъби, отоци и кръвонасядания по лицето, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

някой

преди 8 години

Че това за мен е награда, а не наказание!Кой в днешно време може да си позволи самостоятелно обучение?Дето се вика, дай Боже всекиму такова наказание!Нямам думи! А пострадалия как се чувства сега, какво му е мнението, защо не го попитаме?

27

боц

преди 8 години

Еб***и и наказанието!Вместо да бъден пратен в затвор за малолетни престъпници, те го пращат на почивка вкъщи!Такива *** не се поправят!Те стават все по-големи престъпници!На двадесет и нещо години вече ще е убиец или с много висящи дела(термин от нашето правосъдие)!

26

Мнение

преди 8 години

Що за абсурдно наказание!? Да не е пребил съученик та го отстраняват от часове? Това за него е награда , личи си че не е от тези дето залягат над учебниците.Да му наложат обществено полезен труд в някой старчески дом та да се научи на труд и уважение. ***!

fallback