Снимка: Facebook
fallback

Премиерът Борисов ще става мъжки дядо, а първото му внуче най-вероятно ще носи неговото име.

Министър-председателят съобщи по Коледа за най-хубавия си подарък. "Съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета", написа Борисов във Facebook към 22,30 ч на Бъдни вечер. Той публикува и снимка с дъщеря си – вече в напреднала бременност.

Oще по темата

На фотото Борисов държи парата от питката, която всяка година се пада на него, а в камината зад тях гори бъдникът. До този момент снимката е събрала повече от 69 200 харесвания в социалната мрежа.

Венета се прибра тайно от Калифорния, тъй като не обича публичност. Излизала е само на две снимки с баща си.

Всички очакват първородното внуче на премиера да се казва Бойко както и дъщеря му Венета е кръстена на покойната му майка, която Борисов с умиление нарича "мама Мецанка", пише "24 часа".

Премиерът е показвал детето си само два пъти – на Коледа през 2013 г., когато отново пусна снимка на двамата. Тогава Борисов бе опозиционен лидер, а дъщеря му се бе върнала от САЩ за най-светлите християнски празници.

Според запознати, Борисов познава избраника на дъщеря си и го е одобрил. Близки на семейството споделят, че бъдещият татко е българин, който е следвал в САЩ. Именно там се е запознал с Венета.

Тя е завършила международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорнийския университет. Зетят не е известен за широката общественост, но хора, които са го виждали, не пестят похвалите колко свястно момче е.

Очакванията са, че Венета ще роди в присъствието на леля си – сестрата на премиера д-р Красимира Иванова, която завежда неонатологията на Първа АГ болница "Св. София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Ем...2

преди 8 години

А да пропуснах и свободният безкраен пазар на труда в ЕС, основно предназначен за българки в престижните сфери на елитните компаньонки и предобре платеният сектор на практикантките в най-древната професия!!!

60

Ем...

преди 8 години

Ситуацията е чук к'во? Светъл пример за българщина - режи ленти и уреждай всичките си деца, внуци, правнуци, племенници и сие зад граница! МНОГО ясно! По-български премиер и по-голям българин от бат Бойко няма! Така се прави ами - да теглят още 2-3 заема и да си уредят децата и внуците на всички депутати от целият парламент направо! А ти българино недей гледа гладно намилай си попарата и си пращай твоите деца да берат ягоди в калта, да ринат тор и да чистят тоалетните по Европата!!! ХВАЛА!!!

59

Анонимен

преди 8 години

Болгарию продали пиндосам и ЕС ,и теперь эта *** (бойко геев)жиреет.

fallback